Personal Branding

What about personal branding?
Hoe zet je jezelf neer als een onderscheidend merk, en waarom zou je dit doen? De wereld om ons heen verandert. En verandering is groei. Alleen is de vraag : groei jij mee of blijf je stilstaan? Ontwikkelingen op het vlak van technologie, automatisering (+) volgen elkaar steeds sneller op. Vanwege de snelle ontwikkelingen in de wereld en dichterbij op de arbeidsmarkt, is het belangrijk de juiste signalen uit te zenden en hiermee jezelf optimaal te presenteren.
Binnen drie seconden is De Eerste Indruk gemaakt, hebben mensen onbewust een oordeel gevormd en is het de vraag of je de juiste middelen hebt ingezet om jouw kansen te benutten. Het begint bij inzicht: in waarin jij uniek bent, waarin je je onderscheid van anderen en hoe je dit zichtbaar kunt maken naar de buitenwereld.
Het begint bij authentiek te zijn, jezelf niet beter voor te doen dan je bent, je kracht inzien en durven uitstralen, je talenten én je valkuilen te leren kennen.
  • Duur:
    Op maat gemaakt programma van minimaal 3 sessies, afhankelijk van de gestelde vraag
  • Prijs:
    vanaf € 675,00 voor een op maat gemaakt traject van 3 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Tijdens een telefonische intake bespreken we jouw vragen en doelen. Daarna ontvang je een voorstel op maat dat aansluit bij jouw wensen

Als je jezelf goed wilt kunnen presenteren op een eerlijke en onderscheidende manier, jouw personal branding, dan kun je overwegen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door coaching.

Jouw Personal Branding begint bij Colour of Personal Branding!

© Colour of Personal Branding | Julia Kool | Langeweg 97 | 7315 CT Apeldoorn  | 06 211 429 71 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.