Over Julia

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door kleur, beeld en communicatie. Tijdens mijn studie Mediapsychologie in Utrecht heb ik mijn interesse voor communiceren gecombineerd met een andere passie: mode. Na jarenlange ervaring in modewinkels volgde ik diverse opleidingen bij onder andere ARTEMIS, Mieke Petiet, Art of Image, de Coaching Academy International en recent over talentontwikkeling.
In communicatie speelt kleur vaak een onbewuste rol, maar des te interessanter om er wat meer van te weten! ‘Framboos met melk’, ‘tomaatrood’, nuances tussen paars, roze, rood en bruin….: het kon niet uitblijven of uiteindelijk ik ben hier mijn werk van gaan maken. Met Colour of Personal Branding komen mijn interesses bij elkaar: mensen een professioneel en eerlijk advies geven op het gebied van kleur, stijl en mode in combinatie met aandacht voor de binnenkant, de psychologie van de mens. Het uiteindelijke doel is een perfecte authentieke branding van jezelf: jouw personal branding.

Ben je benieuwd naar een van mijn diensten? Neem gerust contact met me op.

© Colour of Personal Branding | Julia Kool | Langeweg 97 | 7315 CT Apeldoorn  | 06 211 429 71 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.