Skip to main content

Julia Kool

Welkom op mijn website. Ik ben coach en imagoadviseur van Colour of Personal Branding. Sinds 2011 geef ik met veel plezier allround advies aan professionals over imago, uitstraling en personal branding. Daarbij zet ik coaching in om mensen bewuster te maken van hun kwaliteiten, talenten en uitstraling. Op deze manier werk je aan jouw persoonlijke groei, vergroot je jouw zichtbaarheid en kun je de vertaling naar de beste versie van jezelf maken. 
De eerste indruk is jouw visitekaartje! 

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door kleur, beeld en communicatie. Tijdens mijn studie Mediapsychologie in Utrecht heb ik mijn interesse voor communiceren gecombineerd met een andere passie: mode. Na jarenlange ervaring in modewinkels heb ik diverse opleidingen gevolgd bij onder andere ARTEMIS, Mieke Petiet, Art of Image, de Coaching Academy International en bij Home of Power voor Persoonlijke Kracht coaching.

In communicatie speelt kleur vaak een onbewuste en beslissende rol, dus des te interessanter om er wat meer van te weten! ‘Framboos met melk’, ‘tomaatrood’, nuances tussen paars, roze, rood en bruin….: het kon niet uitblijven of uiteindelijk ik ben hier mijn werk van gaan maken. Met Colour of Personal Branding komen mijn interesses bij elkaar: mensen een professioneel en eerlijk advies geven op het gebied van kleur, stijl en mode in combinatie met aandacht voor de binnenkant, de psychologie van de mens. Het uiteindelijke doel is een perfecte authentieke branding van jezelf: jouw personal branding.

Ben je benieuwd naar een van mijn diensten of wil je een afspraak boeken? Neem gerust contact met me op.