Skip to main content

Over CPB: referenties

Julia is charmant, innemend, positief en open. En hoewel ik werk met kleuren en vormen, zie ik dit niet terug in mijn kleding en uitstraling/presentatie. Julia heeft mij kleuradvies gegeven met twee sessies afsluitend met een persoonlijke kleurenwaaier. Tevens zijn wij een garderobecheck begonnen. Julia geeft advies in kledingstijl en kleur en we hebben inmiddels het eerste deel van mijn kledingkast gehad. Een deel van mijn kleding uit de kast gehaald en het voelt opgeruimd, krachtig en netjes. Ik heb altijd al willen weten hoe je je kunt kleden volgens je persoonlijkheid.
Waar liggen je versterkende kleuren, wat past goed bij je ogen, met welke kleding wil je wat bereiken. Julia heeft de knowhow, zij geeft advies maar ook afkeurend advies, ze is eerlijk en onderbouwd haar keuze. Dat waardeer ik. Ze is een fijn mens om mee werken en ik ben super content met mijn persoonlijke kleurenwaaier!

Jennifer Beutick, Grafisch vormgever- zelfstandig

Met haar warme persoonlijkheid schept Julia een prettige atmosfeer, waarin ik me zeer op mijn gemak voelde. Ze heeft me een professioneel kleuradvies gegeven, waardoor ik mijn garderobe ten goede heb kunnen aanpassen. Met mijn persoonlijke kleurenwaaier kan ik doelgericht kleding kopen, waarbij alle kledingstukken goed kombineerbaar zijn. Ik sta nooit meer vertwijfeld voor mijn kledingkast en weet me professioneel te kleden voor belangrijke gesprekken. Ik kan Julia als vakvrouw warm aanbevelen!

Barbara Elzer, PR-medewerker

Ik voelde me enorm op mijn gemak bij Julia. Ze heeft mij geholpen met het vinden van de kleuren die bij mij passen met kleuradvies en een personal shopsessie. De kleren die ik nu koop ontvangen altijd complimenten dat deze mij goed staan.

Maaike Botma, Projectcoördinator - Opleiding.nl

Julia geeft op een inspirerende manier advies over wat kleur met je kan doen in zowel kleding als make-up. Goed om eens bij stil te staan en heel praktisch toepasbaar.

Marjon Lusink, Sales Agent in modebranche - zelfstandig

Ik ben erg enthousiast over het kleuradvies van Julia. Ik was altijd een beetje sceptisch over het effect van kleuren en kies de kleur van mijn kleding altijd puur omdat ik het een mooie kleur vind. Na het bepalen van het 'kleurentype' liet Julia me zien wat de kleuren doen d.m.v. doeken. Met haar advies ben ik mijn kleding eens gaan bekijken en specifiek die kleuren die ze aangaf uit de kast getrokken. Het klopte zeker dat bepaalde combinaties bij mij veel beter staan dan andere en ik weet ook ineens waarom ik toch dat mooie jasje niet zo vaak aantrek. Echt een eyeopener en aanrader dus! Ik heb erg veel zin om met de  kleurenwaaier te gaan shoppen! 

Heleanne Rusthoven, Oprichtster/Werkgelukdeskundige- PlanHR
Zelfs als je denkt dat je best goed weet wat kleuren voor je doen, is het krijgen van advies over make-up, kleuren én stoffen toch nog een openbaring. Ik ken mijn ‘veilige’ kleuren en ik weet welke kleur nét dat beetje meer voor me doet. Maar, juist de accentkleuren geven de finishing touch , maken de echte sprankel ! En die heb ik meegekregen bij Julia. Op een hartelijke en persoonlijke manier, in een professionele omgeving. Dank voor de zorgvuldige aandacht, de lekkere eigengebakken taart en de mooie kleurenwaaier. Mijn outfits gaan zeker veranderen!"
Ella Verhagen, Kindermassage Therapeut- Met Zonder Handen

Julia heeft mij zowel kleur- als styling adviezen gegeven. Het waren prettige sessies, waarin Julia op een professionele en tegelijk heel warme en persoonlijke manier mij wegwijs maakte in de wondere wereld van kleur en stijl.
Ook heb ik een zogenaamd 'personal shop event' mogen meemaken. Heerlijk rustig shoppen met Julia als enthousiaste gids en vraagbaak. Een aanrader!"

Annemarie Griffioen, coach/counselor bij AGRIFFIO
Heel fijne ochtend gehad met Julia! We hebben met make-up een aantal basic stappen geleerd, met een heel mooi resultaat. Aan het eind voelde ik me veel mooier, maar nog wel helemaal mezelf! We hebben een fijn stappenplan meegekregen, om het thuis ook nog net zo mooi aan te brengen.
Mirte, Leek