Skip to main content

Coaching voor Persoonlijke ontwikkeling

“Iedereen is uniek en heeft potentie”

Dat is mijn uitgangspunt bij de coachingsessies die ik geef. 

Met coaching zet je een groeiproces in werking, een persoonlijke ontwikkeling op een manier waar je zelf niet bij komt. Zie het als een spiegel, waarbij je op een andere manier naar jezelf leert kijken. Met als doel jezelf verder te ontwikkelen. 

MIJN WERKMETHODE

Ik combineer verschillende coachingstechnieken, afhankelijk van wat op dat moment het beste bij jou aansluit. Mijn werkwijze is intuïtief en beeldend. Zo zet ik regelmatig visualisatieoefeningen in, om uit je hoofd te komen en je dichter bij je gevoel te brengen.

Het begint met wat jij inbrengt; wat jij wilt veranderen, verbeteren of versterken. Met wat ik vervolgens waarneem gaan we verder in het traject. Een combinatie van luisteren, vragen stellen en aansluiten bij wat er op dat moment speelt. Dit creëert bewustwording, vervolgens krijg je inzicht(en) en hiermee komt er ruimte voor het maken van keuzes en het nemen van verantwoordelijkheid. Hierin daag ik je uit en ondersteun ik je.
Door het nemen van verantwoordelijkheid in jouw eigen ontwikkeling ervaar je meer vrijheid en autonomie: je bepaalt zelf jouw weg. Ik help je graag in de reis er naartoe. 

  • Duur:

    Een traject van 7 coachingsessies is meestal voldoende, afhankelijk van de specifieke coachvraag. 
    Daarnaast is het mogelijk om losse coachingsessies te boeken, ook als aanvulling op imagoadvies-trajecten.  

Een coachingstraject begint met een vrijblijvend intakegesprek, waarbij gekeken wordt welke vragen er spelen. Als we ons allebei vinden in het contact, gaan we van start met jouw traject. 

Heb je vragen over het coachingstraject voor persoonlijke ontwikkeling of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Colour of Personal Branding.